concert: LIVE: Beth Hart, tribute by Delicous Surprise + Moondaze in Muziekcafé Helmond

ZA.
12 SEP
LIVE: BETH HART, TRIBUTE BY DELICOUS SURPRISE + MOONDAZE 22:00 uur Muziekcafé Helmond, Helmond
2020
Hoofdprogramma Delicious Surprise Moondaze
Toegang € 6,-

EXTRA INFORMATIE

Delicious Surprise staat garant voor een meeslepende show; bitchy, bluesy, raw & sweet. Laat je onderdompelen in een mix van de bekende en minder bekende nummers van Beth Hart: emotionele blues, stevige rock en covers van idolen van Beth zoals Led Zeppelin, Etta James en Tina Turner. De energieke Linda en haar doorgewinterde muzikanten vertolken Beth Hart op een manier die haar reputatie eer aan doet.

Beth Hart is misschien niet de bekendste maar wel een enorm populaire zangeres met een geweldige schare trouwe fans. Haar optredens verkopen in een mum van tijd uit en dat is niet gek. Op het podium geeft ze zich helemaal, altijd.

Moondaze: Geïnspireerd door blues/rock bands uit de jaren ’70 maken ze furore met energieke liveshows, catchy hooks en sexy riffs. Marja Boender, Sebas Fledderman en Tom Beemster zijn Moondaze.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Muziekcafé Helmond in Helmond? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat LIVE: Beth Hart, tribute by Delicous Surprise + Moondaze in Muziekcafé Helmond plaatsvindt.

Gerelateerde concerten