concert: LIVE: Julian Sas Band in Muziekcafé Helmond op ZATERDAG 23 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Julian Sas Band
    Julian Sas - 5/11 - Nieuwe Nor
  • Julian Sas Band
    Julian Sas - 5/11 - Nieuwe Nor


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert ( LIVE: Julian Sas Band in Muziekcafé Helmond) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
23 MEI
LIVE: JULIAN SAS BAND 22:00 uur Muziekcafé Helmond, Helmond
2020
Hoofdprogramma Julian Sas Band
Toegang € 9,50

EXTRA INFORMATIE

De beste Bluesartiest van de Benelux, één van de Europese toppers staat deze avond in Muziekcafé met zijn band. Kenners weten dat het dan om Julian Sas Band moet gaan.

Julian Sas is in zijn genre één van de grootste artiesten die Nederland ooit heeft voort gebracht en als gitarist behoort hij tot de absolute top van Europa. Julian werd in 2016 en 2017 door lezers en recensenten van Bluesmagazine uitgeroepen tot beste bluesmuzikant uit de Benelux.

Julian Sas maakte naam en faam met een reeks ijzersterke albums, maar vooral als live artiest. Zijn album “Feelin’ Alive” (2017) wordt door critici gezien als zijn beste live plaat tot nu toe. In april van dit jaar kwam zijn nieuwste studio album “Stand Your Ground” uit. Sas is geïnspireerd door legendarische muzikanten zoals Jimi Hendrix, Jeff Beck en Johnny Winter. Samen met zijn band staat de sympathieke gitarist keer op keer garant voor een authentieke bluesshow.

Tickets € 9,50 (bar / deur / ticketview)

Foto's van Julian Sas Band

Foto Julian Sas Band te Julian Sas - 5/11 - Nieuwe Nor Foto Julian Sas Band te Julian Sas - 5/11 - Nieuwe Nor Foto Julian Sas Band te Julian Sas - 5/11 - Nieuwe Nor Foto Julian Sas Band te Julian Sas - 5/11 - Nieuwe Nor Foto Julian Sas Band te Julian Sas - 5/11 - Nieuwe Nor Foto Julian Sas Band te Julian Sas - 5/11 - Nieuwe Nor
 
Bekijk alle 11 foto's van Julian Sas Band

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals