concert: LIVE: Rage a/t Machine + Queens o/t Stone Age (2 tributes) in Muziekcafé Helmond op ZATERDAG 14 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (LIVE: Rage a/t Machine + Queens o/t Stone Age (2 tributes) in Muziekcafé Helmond) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
14 MRT
LIVE: RAGE A/T MACHINE + QUEENS O/T STONE AGE (2 TRIBUTES) 22:00 uur Muziekcafé Helmond, Helmond
2020
Hoofdprogramma Ratcom Songs for the Deaf
Toegang 7,50

EXTRA INFORMATIE

RATcoM beschikt over ruime podiumervaring, van kroegen en poppodia tot grote festivals als Nirwana Tuinfeest en Big Rivers. RATcoM gaat op een overtuigende en uitermate energieke manier het podium te lijf. Van elk studio-album worden nummers gespeeld, maar de meeste aandacht wordt opgeeist door ratm’s selftitled debuut-album met als klappers natuurlijk “Killing in the name of” “Bombtrack” en “Bullet in the head”.

Kortom, RATcoM staat garant voor een zeer energieke , dampende, explosieve RageAgainstTheMachine-set .
Prominent lid is bassist Johan, bekend van o.a. Ayreon en Vuur!

De ultieme ‘Queens of the Stone Age’ tribute band Songs for the dead Een eerbetoon aan de masters. Gedreven door een ongeëvenaard oog voor detail neemt Songs For The Dead je mee naar het Californische Palm Desert.

Tickets € 7,50 (deur / bar / ticketview)