concert: Ruben Hein & Nationaal Jeugd Jazz Orkest in Openluchttheater Caprera op DONDERDAG 28 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ruben Hein & Nationaal Jeugd Jazz Orkest in Openluchttheater Caprera) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
28 MEI
RUBEN HEIN & NATIONAAL JEUGD JAZZ ORKEST 20:30 uur Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
2020

EXTRA INFORMATIE

Beleef een uniek benefietconcert van Rotaryclub Bloemendaal, met Ruben Hein en het NJJO in Caprera, ten behoeve van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

De muzikale ontwikkeling van zanger, componist en pianist Ruben Hein bracht hem vanaf zijn op Blue Note verschenen debuut langs verschillende genres, stijlen en samenwerkingen met (inter)nationale grootheden. Het leidde hem naar successen, onderscheidingen, awards, veelgeprezen albums, uitverkochte shows en projecten.

Het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO) - oftewel het Jong Oranje van de jazz en winnaar van de Zilveren Notenkraker - is volgens de vakgenoten een smaakmaker op de Nederlandse podia. De 18 geselecteerde toptalenten van het NJJO doorlopen, dit keer onder leiding van Ruben Hein, een tweejarig coachingstraject, bestaande uit diverse workshops, optredens en nationale en internationale samenwerkingsprojecten.

Gerelateerd nieuws