concert: Live at LOLA: Captain Piff and the First Mates [DE] + Newland in LOLA050 op VRIJDAG 13 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Live at LOLA: Captain Piff and the First Mates [DE] + Newland in LOLA050) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
13 MRT
LIVE AT LOLA: CAPTAIN PIFF AND THE FIRST MATES [DE] + NEWLAND 21:00 uur LOLA050, Groningen
2020

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Captain Piff & the First Mates werd opgericht in 2016. Alle 4 bandleden zijn zowel kapitein als eerste stuurman en tonen gelijkheid, broederschap en een geconcentreerde lading kracht. De muziek is voornamelijk punk. Dankzij een vergelijkbare muzikale socialisatie van de bandleden, konden zij met een EP met 4 nummers vrij snel een eerste punt zetten. Dit werd gevolgd door enkele optredens. Vooral het live geluid kan mensen overtuigen.

Newland: "Het is moeilijk om mijn muziek te labelen en ik weet niet zeker of ik dat wil. Meest belangrijk is frisheid, creativiteit en plezier. Ik schrijf mijn eigen liedjes en denk graag dat de teksten daar een belangrijk onderdeel van zijn. Dus ik probeer altijd een verhaal te vertellen. Net als iedereen heb ik muzikale helden die mij enorm hebben beïnvloed. Paul Weller en Andy Partridge van XTC behoren nog steeds tot mijn helden aller tijden. Maar de tijd staat niet stil en moderne tijden hebben ook hun eigen helden die mij beïnvloeden. "