concert: Jennie Lena in Mezz op DONDERDAG 10 SEPTEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jennie Lena in Mezz) verplaatst naar zaterdag 03 oktober 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
10 SEP
JENNIE LENA Jupiler Zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2020
Hoofdprogramma Jennie Lena

EXTRA INFORMATIE

Het rauwe zangtalent van Jennie Lena is echt en ongepolijst, recht uit het hart. Je voelt zowel haar kracht als haar gevoeligheid, of ze nou op het podium staat of ernaast. Op haar EP genaamd ‘Live, Raw and Intimate’ neemt Jennie Lena een frisse duik in de stijlen waarmee ze is opgegroeid en waar ze van houdt: Soul, Blues en Funk. Door de jaren heen hebben muziekcritici zich verwonderd over de dynamische aanwezigheid van Jennie op het podium. Deze opname is daar een voorbeeld van, maar neemt tevens een andere dimensie aan. Er is een band tussen Jennie en het publiek terwijl ze haar hart en ziel op het podium stort. Dit jaar brengt Jennie Lena een nieuw album uit, geproduceerd door Frank McComb. Op de plaat keert Jennie terug naar haar roots, in depth Soul & Blues. We kunnen nu al niet wachten deze live te horen op ons podium!

Foto's van Jennie Lena

Foto Jennie Lena te Joss Stone - 1/2 - Paradiso Foto Jennie Lena te Joss Stone - 1/2 - Paradiso Foto Jennie Lena te Joss Stone - 1/2 - Paradiso
 
Bekijk alle 3 foto's van Jennie Lena

Gerelateerd nieuws