concert: Jennie Lena in Mezz (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jennie Lena in Mezz) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
10 SEP
JENNIE LENA Jupiler Zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2020
Hoofdprogramma Jennie Lena

EXTRA INFORMATIE

Het rauwe zangtalent van Jennie Lena is echt en ongepolijst, recht uit het hart. Je voelt zowel haar kracht als haar gevoeligheid, of ze nou op het podium staat of ernaast. Op haar EP genaamd ‘Live, Raw and Intimate’ neemt Jennie Lena een frisse duik in de stijlen waarmee ze is opgegroeid en waar ze van houdt: Soul, Blues en Funk. Door de jaren heen hebben muziekcritici zich verwonderd over de dynamische aanwezigheid van Jennie op het podium. Deze opname is daar een voorbeeld van, maar neemt tevens een andere dimensie aan. Er is een band tussen Jennie en het publiek terwijl ze haar hart en ziel op het podium stort. Dit jaar brengt Jennie Lena een nieuw album uit, geproduceerd door Frank McComb. Op de plaat keert Jennie terug naar haar roots, in depth Soul & Blues. We kunnen nu al niet wachten deze live te horen op ons podium!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Jennie Lena

Foto Jennie Lena te Joss Stone - 1/2 - Paradiso Foto Jennie Lena te Joss Stone - 1/2 - Paradiso Foto Jennie Lena te Joss Stone - 1/2 - Paradiso
 
Bekijk alle 3 foto's van Jennie Lena

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws