concert: Sack Blabbath: Black Sabbath 50th anniversary in The Jack op ZATERDAG 11 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Sack Blabbath: Black Sabbath 50th anniversary in The Jack) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
11 APR
SACK BLABBATH: BLACK SABBATH 50TH ANNIVERSARY 22:00 uur The Jack, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Sack Blabbath

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Dit viertal besloot eind 2012 niet langer te wachten op een mogelijke Black Sabbath reünie tour. De nummers van hun muzikale helden en grondleggers van de metal verdienen een live podium. Ze doken daarom zelf de oefenruimte in om de legendarische Sabbath-groove nieuw leven in te blazen! En hoe!
Met een frontvrouw die Ozzy naar de kroon steekt, geeft Sack Blabbath een eigen twist aan het Sabbath repertoire. Uiteraard ontbreken bekendste nummers als Paranoid, Warpigs en Iron Man niet in de set. Daarnaast spelen ze ook minder bekende nummers voor de echte kenners.
In jubileumjaar 2020 is Sack Blabbath weer helemaal terug met hun nieuwe topdrummer Frank Stuurman. Op volle sterkte vieren ze dat Black Sabbath 50 jaar geleden zijn debuutalbum uitbracht. Het feestje wordt gevierd met integrale uitvoering van deze topplaat, aangevuld met een set met andere Sabbath-klassiekers!