concert: Interstellar Perception in Neushoorn op DINSDAG 24 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Interstellar Perception in Neushoorn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
24 MRT
INTERSTELLAR PERCEPTION AA-Security Arena, 20:30 uur Neushoorn, Leeuwarden
2020
Hoofdprogramma Interstellar Preception

EXTRA INFORMATIE

Interstellar Perception trakteert het publiek op een compleet vernieuwde show tijdens het afstudeerconcert van Danny Lourens en Sander Boonstra. Geïnspireerd door artiesten als Pink Floyd, David Bowie en Opeth, is dit een show waar progrockliefhebbers hun vingers bij aflikken.

Interstellar Perception wil je graag meenemen in hun verhaal, een eigen wereld waarin iedereen een eigen waarheid creëert. De band vertelt dit verhaal met hun progressieve rock, waarin inspiratie van Pink Floyd, David Bowie en een zelfs beetje Opeth in doorklinkt. Ze voegen daar vervolgens een uitbundige lichtshow en weelderige visuals aan toe om jou die droom te laten ervaren. Interstellar Perception is op D’Drive ontstaan en met deze show studeren Danny Lourens en Sander Boonstra af aan hun opleiding. Ze brachten eerder de EP ‘Reality Beyond’ en single ‘Dark Cloud’ uit en trakteren nu op een compleet vernieuwde show. Deze progrockers zijn klaar voor het grote publiek!