concert: This Is How The River Flows: WAVES + MARTZEN in Neushoorn op DINSDAG 21 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (This Is How The River Flows: WAVES + MARTZEN in Neushoorn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
21 APR
THIS IS HOW THE RIVER FLOWS: WAVES + MARTZEN AA-Security Arena, 20:30 uur Neushoorn, Leeuwarden
2020
Hoofdprogramma WAVES

EXTRA INFORMATIE

Kom tot rust en laat je verrassen door WAVES en MARTZEN. This Is How The River Flows is een avond vol soul en cinematic pop. Met deze shows studeren Syta van der Pas, Marije Dijkstra en Martzen Kooistra af aan de D’Drive-opleiding Artiest Muziek.

Harmonische klanken, dromerige synths, elektroniche drums en sferische gitaarsounds zijn kenmerkend voor WAVES. De band bestaat uit drie jonge zangeressen die samen met hun drummer en gitarist eigen songs schrijven. Voor het schrijven van hun cinematic pop laten zij zich inspireren door artiesten als Nina Jun en Haevn. Tijdens hun show kom je tot rust door de kalme vibe van bijzondere geluiden en prachtige stemmen. WAVES neemt jou mee op de golven van hun zee!