concert: Sloper Ft. Cesar Zuiderwijk & Mario Goossens in Paard op ZONDAG 25 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • SLOPER
    Kink in Touch Live - 23/09 - Hedon
    © Anne-Marie Kok
  • SLOPER
    Kink in Touch Live - 23/09 - Hedon
    © Anne-Marie Kok


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Sloper Ft. Cesar Zuiderwijk & Mario Goossens in Paard) verplaatst naar zondag 07 november 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
25 APR
SLOPER FT. CESAR ZUIDERWIJK & MARIO GOOSSENS Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2021
Hoofdprogramma SLOPER

EXTRA INFORMATIE

Dit is het verplaatste concert van 30 oktober 2020.

Drummer Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en collega Mario Goossens (Triggerfinger) waren al langer onder de indruk van elkaar en ronselden de Britse gitarist-met-zijn-gouden-stem Peter Shoulder (Winterville, The Union en Silverthorne) en sessiegitarist Fabio Canini uit Belgisch Limburg om samen dit muzikaal deconstructiebedrijf op te richten.

Het viertal ging meteen aan de slag met een heavy classic rock sound, die dankzij het unieke geluid van twee drums en de stem van Shoulder heel erg opvalt. Classic stuff met een moderne, onweerstaanbare sound. Verwacht stevige riffs, vette drums (duh) en misschien wel het belangrijkste: decibels. Want soms is het simpel: Rock’n’Roll is er om plezier te maken, om lekker lo(o)s te gaan en te genieten van riffs en roffels.
By all means, fun intended.

Foto's van SLOPER

Foto SLOPER te Kaderock 2022 Foto SLOPER te SLOPER - 28/10 - Boerderij Foto SLOPER te SLOPER - 21/10 - TivoliVredenburg Foto SLOPER te Westerpop 2022 Foto SLOPER te Bospop 2022 - Zondag Foto SLOPER te Paaspop 2022
 
Bekijk alle 61 foto's van SLOPER

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws