concert: Jason Waterfalls (uitgesteld) in EKKO op VRIJDAG 27 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Young River
    Douwe Bob - 10/09 - Dordrechts museum
    © Marc de Jong
  • JASONWATERFALLS
    Popronde Nijmegen 2021
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jason Waterfalls (uitgesteld) in EKKO) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
27 MRT
JASON WATERFALLS (UITGESTELD) 20:30 uur EKKO, Utrecht
2020
Hoofdprogramma JASONWATERFALLS
Voorprogramma The Young River
Toegang 11 euro (incl. servicekosten)

EXTRA INFORMATIE

CATCHY REFREINEN, CHUNKY COUPLETTEN VAN UTRECHTSE ROCKERS.

Het Utrechtse Jason Waterfalls komt een thuiswedstrijd in EKKO spelen. De band gooit hoge ogen met hun catchy poprock met 80’s synths en ijzersterke harmonieën. De vergelijking met acts als Nothing But Thieves, DON BROCO, Arcane Roots en Weezer is snel gemaakt. Ook Michiel Veenstra is fan en de band heeft het afgelopen jaar supports mogen spelen voor de groten der aarden. 2020 belooft veel goeds voor de mannen met als eerste belangrijke mijlpaal weer een show in eigen stad. EKKO, 27 maart!

Foto's van JASONWATERFALLS, The Young River

Foto JASONWATERFALLS te Popronde Nijmegen 2021 Foto JASONWATERFALLS te Popronde Nijmegen 2021 Foto JASONWATERFALLS te Popronde Nijmegen 2021 Foto JASONWATERFALLS te Blue October - 03/02 - Melkweg Foto JASONWATERFALLS te Blue October - 03/02 - Melkweg Foto JASONWATERFALLS te Blue October - 03/02 - Melkweg
 
Bekijk alle 8 foto's van JASONWATERFALLS
Bekijk alle 2 foto's van The Young River