concert: Ziggy Alberts in Doornroosje op ZATERDAG 25 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Nathan Ball
    7 Layers Sessions - 19/11 - Oosterpoort
    © Jessy Gabriel


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ziggy Alberts in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
25 APR
ZIGGY ALBERTS Paarse Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Ziggy Alberts
Voorprogramma Nathan Ball

EXTRA INFORMATIE

Ziggy Alberts groeide op aan de Australische kust maar heeft inmiddels al de hele wereld gezien. In zijn muziek komen persoonlijke onderwerpen maar ook de relatie met de medemens en het milieu aan de orde. Muzikaal zit Alberts in het verlengde van collega’s als Ben Howard en Jack Johnson. Deze Aussie, met een hart voor de planeet, surft op de positieve vibes door het leven en weet elk jaar meer publiek aan zich te binden met zijn pakkende folksliedjes.

Voor iemand van 26 jaar heeft hij al veel dingen gedaan: muziek uitgebracht, het label Commonfolk Records opgestart en over de hele wereld opgetreden in volle zalen.

Support is de Britse singer-songwriter Nathan Ball die indiefolk combineert met een voorliefde voor soundscapes. Het resultaat komt overeen met een kruising tussen Ben Howard en The War On Drugs. Muziek waarbij het wegdromen is, zoals ook bij de hypnotiserende track Drifting dat nu al bijna 6 miljoen streams op Spotify heeft.

Foto's van Nathan Ball

Foto Nathan Ball te SYML - 15/10 - Paradiso Foto Nathan Ball te 7 Layers Sessions - 19/11 - Oosterpoort Foto Nathan Ball te 7 Layers Sessions - 19/11 - Oosterpoort
 
Bekijk alle 3 foto's van Nathan Ball

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws