concert: Cattle Decapitation / Disentomb / Gloom / Internal Bleeding in Doornroosje op WOENSDAG 08 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Cattle Decapitation
    Neurotic Deathfest 2012
    © Tim van Veen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Cattle Decapitation / Disentomb / Gloom / Internal Bleeding in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
08 APR
CATTLE DECAPITATION / DISENTOMB / GLOOM / INTERNAL BLEEDING Rode Zaal, 19:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Toegang 22 / vvk 18,50

EXTRA INFORMATIE

De Amerikanen van Cattle Decapitation zijn de afgelopen jaren verantwoordelijk voor death metal albums van het allerhoogste niveau. En bovendien death metal met inhoud, want het lot van de wereld gaat de heren aan het hart. De plaat ‘The Anthropocene Extinction’ uit 2015 was al een geweldenaar, maar met het nieuwe album ‘Death Atlas’ heeft de band zichzelf overtroffen. De mix van death en grind klinkt fris, agressief en moddervet. Diepe grunts, blastbeats, breakdowns, ‘cleane’ zang, alles komt voorbij, verpakt in knap geschreven nummers. Niet zo gek dat de plaat in vele metal jaarlijstjes hoog is geëindigd.

Support is er in de vorm van Disentomb uit Australië, Internal Bleeding uit Amerika en het Spaanse Gloom. Ook al niet misselijk. Maak je borst maar nat, want dit gaat wederom een geweldige en extreme metal avond worden!

Foto's van Cattle Decapitation, Disentomb, Gloom, Internal Bleeding

Foto Cattle Decapitation te Neurotic Deathfest 2012 Foto Cattle Decapitation te Neurotic Deathfest 2012 Foto Cattle Decapitation te Neurotic Deathfest 2012
 
Bekijk alle 3 foto's van Cattle Decapitation

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden