concert: Snelle & Noorderlicht in Het Bolwerk

  • Snelle
    Snelle - 4/5 - Melkweg
    © Eva Ruiten
  • Snelle
    Snelle - 4/5 - Melkweg
    © Eva Ruiten
VR.
28 FEB
SNELLE & NOORDERLICHT 20:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2020
HOOFDPROGRAMMA Snelle
TOEGANG vvk 15 zaal 18

EXTRA INFORMATIE

Snelle, geboren als Lars Bos, is een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat ook een gewone Hollandse dorpsjongen met een hazenlip een inspirerend succesverhaal kan vertellen. En succes heeft hij! Zijn EP ‘Beetje Bij Beetje’ is al meer dan 70 miljoen keer gestreamd op Spotify. Hij nam een nummer op met Marco Borsato. Hij is veelvuldig op de Nederlandse televisie te zien. Hij ontving een platina plaat voor ‘Scars’. Ja, Snelle gaat hard!

Snelle over zijn aanpak: “Doordat ik vrijwel alles relativeer heb ik over alles een – in mijn eigen beleving – interessante mening die ik op authentieke en soms vergezochte wijze in mijn liedjes verwerk. Zo geniet ik echt van het knutselen met woorden en het spelen met de manier waarop ik dingen zeg.”

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Snelle

Foto Snelle te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Snelle te Snelle - 14/12 - Melkweg Foto Snelle te Snelle - 12/12 - Doornroosje Foto Snelle te Schollenpop 2019 Foto Snelle te Metropolis Festival 2019 Foto Snelle te Snelle - 12/12 - Doornroosje
 
Bekijk alle 73 foto's van Snelle

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS