concert: Twilight Force in Doornroosje

  • Twilight Force
    Sabaton - 29/01 - AFAS Live
    © Irwan Notosoetarso
  • Twilight Force
    Sabaton - 29/01 - AFAS Live
    © Irwan Notosoetarso
DI.
20 OKT
TWILIGHT FORCE Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Hoofdprogramma Twilight Force
Voorprogramma Dragony
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Twilight Force in Doornroosje
Tickets Twilight Force:
di 20 okt
Doornroosje, Nijmegen
€ 22,00

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Zweedse band Twilight Force brengt power metal tot the max met als inspiratie fantasy uit magische werelden waar helden nog échte helden zijn. Ze speelden al met grootheden als Sonata Arctica, Dragonforce en Gloryhammer.

Hoog tijd voor een eigen headline show, zeker na de release van hun album ‘Dawn of the Dragonstar’. De arrangementen op deze plaat zijn groots en meeslepend. Ze passen dan ook prima bij de heroïsche vertellingen over koningen, draken en ridders.

Het overtuigende, virtuoze, instrumentale spierballenwerk van de beide gitaristen en toetsenist weet moeiteloos te overtuigen. Qua kunde scharen de heren zich onder de besten in het genre. Datzelfde geldt voor de strakke ritme sectie.

Vanavond komen ze met hun eigen special guests. Verplichte kost voor fans van bovengenoemde namen, maar ook Rhapsody, Kamelot, Avantasia en Epica.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Twilight Force in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Twilight Force, Dragony

Foto Twilight Force te Sabaton - 29/01 - AFAS Live Foto Twilight Force te Sabaton - 29/01 - AFAS Live Foto Twilight Force te Sabaton - 29/01 - AFAS Live Foto Twilight Force te Sabaton - 29/01 - AFAS Live Foto Twilight Force te Sabaton - 29/01 - AFAS Live Foto Twilight Force te Sabaton - 29/01 - AFAS Live
 
Bekijk alle 8 foto's van Twilight Force

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws