concert: Klassifest in Paradiso op ZATERDAG 04 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Klassifest in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
04 APR
KLASSIFEST Grote en Kleine Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

Voor het vierde jaar op rij is hét klassieke muziekfestival in Paradiso terug van nooit weg geweest. Met ook dit jaar de mooiste klassieke muziek in alle zalen, geen stoelen en geen regels. Deze editie van Klassifest wordt extra bijzonder, want we vieren dit jaar de verjaardag van Ludwig van Beethoven. (spoiler: hij wordt 250)
Verwacht dus alles wat je op een feestje van Ludwig zelf zou horen en iedereen die je daar zou tegenkomen. Van de betoverende en wereldberoemde klanken van z’n negende symfonie (mét koor!) tot aan onbekendere werken in een eigentijds jasje. Elk onderdeel duurt maximaal 30 minuten en je loopt zo van zaal naar zaal.
Klassifest is het festival voor elke liefhebber van klassieke muziek. Voor wie al jaren naar het Concertgebouw gaat of voor het eerst gaat luisteren. De mogelijkheid om zoveel ensembles van topniveau op één plek met een biertje in je hand te bekijken, maakt Klassifest tot het klassieke event dat je niet mag missen.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws