concert: Battles in Tolhuistuin op DINSDAG 28 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Battles
    Motel Mozaïque 2011


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Battles in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
28 APR
BATTLES Club, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma Battles
Toegang 23,-

EXTRA INFORMATIE

Als er één band is die extreme ritmes en onnavolgbare riffs pakkend kan laten klinken, is het Battles. De gerespecteerde art-rockers introduceerden in 2006 een nieuwe visie op indierock met de eerste singles en een jaar later met debuut- en doorbraakalbum ‘Mirrored’. Daarop is te horen hoe postrock, psychedelica, postpunk en elektronica door middel van uitzonderlijk strak samenspel worden gecombineerd, in nummers die evenveel intelligentie als spierballen tonen. Na de albums ‘Gloss Drop’ en ‘La Di Da Di’ en diverse transformaties heeft de band een nieuwe levensvorm gevonden; voor hun vierde en meest recente studiowerk ‘Juice B Crypts’ keerde Battles terug als duo. Op het album zijn bijdragen van Shabazz Palaces, Tune-Yards, Jon Anderson (Yes) en anderen te horen.

Foto's van Battles

Foto Battles te Motel Mozaïque 2011 Foto Battles te Welcome To The Village 2019 - zaterdag Foto Battles te Welcome To The Village 2019 - zaterdag Foto Battles te Welcome To The Village 2019 - zaterdag Foto Battles te Lowlands 2007 Foto Battles te Welcome To The Village 2019 - zaterdag
 
Bekijk alle 8 foto's van Battles

Gerelateerd nieuws