concert: Yasiin Bey in Paradiso op MAANDAG 13 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Yasiin Bey in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
13 APR
YASIIN BEY Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Yasiin Bey
Voorprogramma Bishop Nehru

EXTRA INFORMATIE

Verplaatst van 16 januari naar 13 april
Yasiin Bey is vanwege medische redenen en op advies van de dokter genoodzaakt zijn concert te verplaatsen van donderdag 16 januari naar maandag 13 april.

Yasiin Bey
Yasiin Bey, beter bekend als Mos Def, is een ware legende als het op hiphop aankomt. Sinds zijn geboorte in 1973 in Brooklyn, NY heeft de rapper inmiddels een flinke muziek- én filmcarrière achter de rug. Met meer dan 30 vertoningen op het witte doek, 4 solo albums en geweldige collaboraties is het meer dan duidelijk dat Yasiin Bey de afgelopen twintig jaar niet stil heeft gezeten. Tijdens zijn concert in Paradiso op 13 april gaat hij terug naar de basis en viert hij het twintigjarig jubileum van zijn iconische solo debuutalbum 'Black on Both Sides'.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws