concert: An Evening With: Biff Byford in 013 op VRIJDAG 01 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (An Evening With: Biff Byford in 013) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
01 MEI
AN EVENING WITH: BIFF BYFORD Main, 20:30 uur 013, Tilburg
2020
Hoofdprogramma Biff Byford

EXTRA INFORMATIE

De legendarische metalzanger Biff Byford van Saxon brengt in 2020 voor het eerst een solo album uit! Ter promotie van deze plaat ‘School of Hard Knocks’, waarop de Brit hulp krijgt van mensen als Fredrik Åkeson (Opeth), Phil Campbell (Motörhead), Alex Holzwarth (Rhapsody) en meer, komt Biff vanavond naar 013 voor een avondvullend programma. Een avondvullend programma? Zeker, want Biff gaat het anders doen dan de meeste artiesten.

Deze ‘An Evening With’-show zal beginnen met een spoken word optreden, samen met de Amerikaanse comedian Don Jamieson, bekend van ‘That Metal Show’. In het tweede gedeelte krijgen we Byford zoals we hem kennen: knalhard rockend!