concert: De Jeugd Van Tegenwoordig in Effenaar op ZONDAG 22 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • De Jeugd Van Tegenwoordig
    Vestrock 2013
    © Erik Knevelbaard
  • De Jeugd Van Tegenwoordig
    3FM Awards 2011
    © Arend Jan Hermsen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (De Jeugd Van Tegenwoordig in Effenaar) verplaatst naar zondag 10 oktober 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
22 MRT
DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG Grote zaal, 20:00 uur Effenaar, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma De Jeugd Van Tegenwoordig
Concert uitverkocht
De Jeugd Van Tegenwoordig in Effenaar is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

De Jeugd is weer terug met een nieuwe clubtour!

De Jeugd is terug in Eindje en we hebben ze gemist. Deze iconen gaan langs alle grote clubs dit voorjaar en daar hoort Effenaar natuurlijk ook bij. Bas Bron, Willie Wartaal, Vjieze Fur en Faberyayo staan garant voor een feestje. Wie ga jij tegenkomen in de moshpit?

Ze komen terug naar de Effenaar met de POMO tour (post modern). Het gaat een show vol speicale visuals worden, daarom begint deze show al thuis in je kledingkast bij de selectie van je kleding; Dresscode: wit

Foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd Van Tegenwoordig - 01/04 - Hedon Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Where The Wild Things Are 2016 - Zaterdag Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd van Tegenwoordig - Larger Than Live 11/07 - Ziggo Dome Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd van Tegenwoordig - 1/4 - 013 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Paradi50 - 30/03 - Paradiso Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Club LLow 2011
 
Bekijk alle 260 foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest