concert: Cable Ties in V11 op VRIJDAG 10 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Cable Ties
    Loose Ends 2023
    © Anja de Bruijn
  • Cable Ties
    Loose Ends 2023
    © Anja de Bruijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Cable Ties in V11) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
10 APR
CABLE TIES 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2020
Hoofdprogramma Cable Ties

EXTRA INFORMATIE

Cable Ties is het trio Jenny McKenchie, Nick Brown en Shauna Boyle, drie ijverige muzikanten binnen de DIY-scene van Melbourne. Deze band heeft een affiniteit voor gruizige garagepunk met een feministische inslag; beukend en smeulend, alsof de muziek direct vanuit de donkere rokerige kelder op plaat is gedrukt.

Het activisme van Cable Ties beperkt zich overigens tot slechts de vlammende songs: in thuisbasis richtte de band het platform Girls Rock! op, een vrijplaats waar niet-gendernormatieve creatievelingen een plek krijgen om verder te ontplooien. De positieve boodschap die Cable Ties verspreidt werpt ook voor de band zelf zijn vruchten af. Zo mochten ze op tournee met Jen Cloher en Tropical Fuck Storm. Vanavond staat Cable Ties in de V11 met een gloednieuwe plaat in de gelederen.

Foto's van Cable Ties

Foto Cable Ties te Loose Ends 2023 Foto Cable Ties te Loose Ends 2023 Foto Cable Ties te Loose Ends 2023 Foto Cable Ties te Loose Ends 2023 Foto Cable Ties te Loose Ends 2023
 
Bekijk alle 5 foto's van Cable Ties