concert: Mnozil Brass in Muziekgebouw Eindhoven op VRIJDAG 05 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Mnozil Brass in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
05 JUN
MNOZIL BRASS Grote Zaal, 20:15 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Mnozil Brass
Toegang 2,50

EXTRA INFORMATIE

Liefhebbers van een spetterend blazersensemble mogen deze show niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dit getalenteerde zevental laat al jarenlang zien aan de top te staan. Met hun nieuwste show gaat het gezelschap uit Oostenrijk opnieuw alle kanten op. Mnozil Brass duikt de diepte in en verrast met humor, cabaret, comedy en natuurlijk hun buitengewonde virtuositeit. Met meer dan 120 concerten per jaar in de mooiste zalen ter wereld komt nu ook Muziekgebouw Eindhoven weer aan de beurt!

Gerelateerde concerten