concert: The Orphan Brigade in Tolhuistuin op ZATERDAG 28 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Orphan Brigade in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
28 MRT
THE ORPHAN BRIGADE Zonzij, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2020
Hoofdprogramma The Orphan Brigade

EXTRA INFORMATIE

Het Amerikaanse trio The Orphan Brigade bestaat uit singer-songwriters Joshua Britt, Ben Glover en Neilson Hubbard, die ieder zichzelf al heeft bewezen in de muziekindustrie. Zo was Hubbard genomineerd voor een Grammy met zijn werk als producer voor Mary Gauthier’s album ‘Rifles and Rosary Beads’, kreeg Glover voor zijn soloalbum een nominatie van the Americana Music Association UK en kan je Britt wellicht kennen van bluegrassband The Farewell Drifters. Voor The Orphan Brigade bundelen de Americana-artiesten hun krachten op bijzondere plekken om daar de inspiratie te laten stromen. Zo togen ze naar een oud plantagehuis in Kentucky, met als resultaat debuut 'Soundtrack To A Ghost Story' (2015). In 2017 verscheen het even spannende 'Heart Of The Cave', opgenomen in een grottenstelsel onder Osimo, Italië. Hun nieuwe album 'To The Edge Of The World' werd opgenomen aan de kust van Noord-Ierland.