concert: Sounds Of Change Presenteert Het Pressure Cooker Benefietconcert in Paradiso op WOENSDAG 15 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Shirma Rouse
    Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie
    © Irwan Notosoetarso
  • HAEVN
    Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Sounds Of Change Presenteert Het Pressure Cooker Benefietconcert in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
15 APR
SOUNDS OF CHANGE PRESENTEERT HET PRESSURE COOKER BENEFIETCONCERT Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

Na een succesvolle LET'S ROCK THE WORLD avond in juni 2017, waar bekende Nederlandse popmuzikanten werden gekoppeld aan internationale muzikanten, is op 15 april Sounds of Change terug in Paradiso.
In dit benefietconcert gaan zestien nationale en internationale muzikanten in de ‘pressure cooker’. Onder meer HAEVN, Shirma Rouse, Janne Schra, Ruben Hein, Omar Ka en Shishani gaan de uitdaging aan om in één dag een nieuwe song of track te componeren. De dag voor het concert ontmoeten alle artiesten elkaar in het Hard Rock Hotel (voorheen Americain) en gaan ze in spannende combinaties aan de slag. Ze mogen desnoods de hele nacht doorwerken, want iedereen blijft slapen. En dan, op 15 april, laten ze het resultaat van deze unieke samenwerkingen horen in de grote zaal van Paradiso.

Foto's van HAEVN, Janne Schra, Omar Ka, Ruben Hein, Shirma Rouse, Shishani

Foto HAEVN te HAEVN - 12/04 - Annabel Foto HAEVN te Nirwana 2017 Foto HAEVN te Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag Foto HAEVN te Haevn -23/02 - Paradiso Foto HAEVN te 3FM Awards 2017 Foto HAEVN te Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
 
Bekijk alle 110 foto's van HAEVN
Bekijk alle 45 foto's van Janne Schra
Bekijk alle 28 foto's van Ruben Hein
Bekijk alle 2 foto's van Shirma Rouse

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws