concert: Gino Vannelli in Boerderij op DONDERDAG 29 OKTOBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Gino Vannelli in Boerderij) verplaatst naar donderdag 30 september 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
29 OKT
GINO VANNELLI CreativeColors Zaal, 20:00 uur Boerderij, Zoetermeer
2020
Hoofdprogramma Gino Vannelli

EXTRA INFORMATIE

Sinds zijn debuutalbum Crazy Life in 1973 blijft Gino Vannelli zich constant ontwikkelen. Hij staat er dan ook om bekend steeds nieuwe muzikale wegen in te slaan. Ook werkt hij regelmatig met grote orkesten, waaronder Montreal Symphony, Dansk Radio Orkester en het Metropole Orkest. Zijn talent en harde werken resulteerden in twee platinum albums, vijf gouden platen en vier Grammy nominaties. Vorig jaar bracht hij zijn 20e album uit getiteld Wilderness Road; een gloednieuwe verzameling nummers die Vannelli schreef op akoestische gitaar. Zijn status van krachtige en innovatieve live-performer staat nog steeds als een huis. De levende legende treedt nog steeds over de hele wereld op voor zijn trouwe én nieuwe fans, van Jakarta tot Kaapstad, van Las Vegas tot Moskou en van New Orleans tot Tokyo. Gino heeft een speciale band met Nederland en inmiddels ook met de Boerderij.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws