concert: LIVE: Nirvana, Alice in Chains, Stone Temple Pilots (3 tributes) in Muziekcafé Helmond op DONDERDAG 21 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (LIVE: Nirvana, Alice in Chains, Stone Temple Pilots (3 tributes) in Muziekcafé Helmond) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
21 MEI
LIVE: NIRVANA, ALICE IN CHAINS, STONE TEMPLE PILOTS (3 TRIBUTES) 15:00 uur Muziekcafé Helmond, Helmond
2020

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Bleach is de beste Nirvana-tribute van Nederland.
De heren hebben het grondig aangepakt. Zo werd er niet alleen gerepeteerd op vormstructuur en geluid, maar ook werden er diverse liveregistraties bekeken om de bewegingen van Kurt Cobain, Krist Novoselic en Dave Grohl te kunnen imiteren.

De Stone Temple Pilots-tribute Piece Of Pie bestaat sinds mei 2018. Zanger Arno, bassist Vincent, gitarist Erik en drummer Peter zijn als een zeer gemotiveerde groep aan de slag gegaan om de muziek van de originele Pilots eigen te maken.

Alice In Veins is een tribute-project van vier ervaren muzikanten uit Amsterdam e.o. De vier kennen elkaar uit diverse eerdere bands en projecten en delen de onvoorwaardelijke liefde voor de donkere emo-doom-grunge van Alice In Chains. Vooral uit de periode van wijlen Layne Staley.

Tijdschema:
15:30 - 16:30: Stone Temple Pilots (Piece of Pie)
17:15 - 18:15: Alice in Chains (Alice

Gerelateerde concerten