concert: Stennes plays Rory Gallagher in De Buitenpoort op VRIJDAG 19 JUNI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Stennes plays Rory Gallagher in De Buitenpoort) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
19 JUN
STENNES PLAYS RORY GALLAGHER 20:00 uur De Buitenpoort, Huissen
2020
Hoofdprogramma Stennes
Toegang 7 euro via de buitenpoort

EXTRA INFORMATIE

Op 14 juni 2020 is het 25 jaar geleden dat de sympathieke Ierse bluesrockgitarist Rory Gallagher overleed.
Wij gaan hem op vrijdag 19 juni eren met de band Stennes. Met de sublieme Nard van Dinteren (op dezelfde dag geboren als Rory!) op gitaar. Hij kruipt in de huid van Rory Gallagher en dat niet alleen. Hij gaat deze avond ook een van Rory’s gitaren bespelen en misschien gaat dat ook nog over een van Rory’s amps doen. De Vox ac30 bijv.

Rory had een ongelooflijke verzameling instrumenten. Zijn beroemde ’61 Battered Fender Strat is nog in bezit van de familie Gallagher. Vanavond zullen een aantal amps en gitaren, die ook eigendom waren van Rory, kunnen worden bewonderd.

Een gedeelte van de opbrengst kaartverkoop doneren we aan Roparun Lingewaard.
Zaal open: 20.00 uur, aanvang 21.00 uur.
Stennes bestaat uit: Nard van Dinteren (gitaar en zang), Nard Dekkers (bas), Bram van den Heuvel (drums) en Jeroen de Heuvel (keys).