concert: Jake La Botz in Paradiso op ZATERDAG 14 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jake La Botz in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
14 MRT
JAKE LA BOTZ Kleine Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Jake La Botz

EXTRA INFORMATIE

De veelzijdige Amerikaanse blues en rock-‘n-roll singer-songwriter Jake La Botz geeft op zaterdag 14 maart mét band een concert in Paradiso. De inmiddels 51-jarige zanger en gitarist groeide op ‘Blues City’ Chicago en kwam in deze stad in contact met legendarische blues-muzikanten als David "Honeyboy" Edwards en Homesick James. De invloed van deze iconische leermeesters hoor je nog altijd terug in zijn composities, gitaarspel, teksten en zijn zware, doorleefde zangstem. Naast muzikant is La Botz ook verdienstelijk acteur: zo speelde hij in diverse Hollywoodfilms aan de zijde van sterren als Steve Buscemi en Sylvester Stallone.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals