concert: LIVE: Cenobites + Hurricane Joe in Muziekcafé Helmond op ZATERDAG 18 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Cenobites
    Baroeg Open Air 2017
    © Anja de Bruijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (LIVE: Cenobites + Hurricane Joe in Muziekcafé Helmond) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
18 APR
LIVE: CENOBITES + HURRICANE JOE 22:00 uur Muziekcafé Helmond, Helmond
2020
Hoofdprogramma Cenobites Hurricane Joe
Toegang € 5,-

EXTRA INFORMATIE

Een avond punk-rockabilly met 2 geweldige bands uit Rotterdam.

Cenobites, dé psychobillyband uit Rotterdam, rocken sinds 1994 over heel de wereld op festivals, in kraakpanden en overal waar maar wat te feesten valt.

Van Brazilië tot Breda, van Jakarta tot Joure en van Leiden tot Los Angeles wordt de rauwe mix van punk en psychobilly via je gehoorgang je aderen ingepompt. Met deze viermansformatie gaat het ieder optreden weer helemaal los alsof iedere show hun laatste is.

Hurricane Joe is grondlegger van zijn eigen genre, namelijk narcobilly. Dit is een manische combinatie van tex-mex-country met de ruwe energy van punk.

Entree € 5,- (bar / deur / )

Foto's van Cenobites, Hurricane Joe

Foto Cenobites te Baroeg Open Air 2017 Foto Cenobites te Baroeg Open Air 2017 Foto Cenobites te Scumbash 2023 Foto Cenobites te Baroeg Open Air 2017 Foto Cenobites te Baroeg Open Air 2017 Foto Cenobites te Scumbash 2023
 
Bekijk alle 8 foto's van Cenobites