concert: Dopelord in Merleyn op WOENSDAG 25 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Dopelord
    Helldorado 2022
    © Dave van Hout
  • Dopelord
    Helldorado 2022
    © Dave van Hout


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dopelord in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
25 MRT
DOPELORD 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2020
Hoofdprogramma Dopelord

EXTRA INFORMATIE

Traag, zwaar en massief. Drie woorden waarmee de Poolse band Dopelord omschreven kan worden. De fraaie duistere doom riffs zijn doorspekt met psychedelische elementen. Allemaal uiterst effectief en moddervet ten gehore gebracht. De invloeden van legendes als Black Sabbath zijn duidelijk te horen, maar als een band het dan zo weet te vertolken is dat alleen maar een compliment. Hun optreden op Soulcrusher 2019 behoorde tot één van de beste van de dag. Het festival kon niet beter worden afgesloten. We zien de band daarom graag terug voor een eigen headline show in Merleyn. De opvolger van het album ‘Children of the Haze’ uit 2017 verschijnt binnenkort.

Foto's van Dopelord

Foto Dopelord te Helldorado 2022 Foto Dopelord te Helldorado 2022
 
Bekijk alle 2 foto's van Dopelord