concert: Dorian Electra in Paradiso op ZONDAG 17 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Dorian Electra
    Dorian Electra - 13/04 - Tolhuistuin
    © Irwan Notosoetarso
  • Dorian Electra
    Dorian Electra - 13/04 - Tolhuistuin
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dorian Electra in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
17 MEI
DORIAN ELECTRA Kleine Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Dorian Electra

EXTRA INFORMATIE

De excentrieke queer popster Dorian Electra uit Texas geeft op zondag 17 mei een concert in Paradiso. De gender-fluïde singer-songwriter en LGBTQ+ activist brak door in 2018 met de track "Career Boy" en wist binnen anderhalf jaar tijd een enorm trouwe, internationale fanbase op te bouwen. Afgelopen juni kwam debuutalbum "Flamboyant" uit, vol futuristisch klinkende, elektronische pop, geïnspireerd door een divers arsenaal aan grensverleggende artiesten; van David Bowie tot Charli XCX, Mykki Blanco, SOPHIE en andere acts uit het roster van PC Music. In de muziek en bijbehorende geflipte videoclips, maar ook in Dorian Electra’s uiterlijk en kledingkeuze flirt de onorthodoxe popster zowel met masculiniteit als femininiteit en staan onderwerpen als gender, seks en liefde centraal.

Foto's van Dorian Electra

Foto Dorian Electra te Dorian Electra - 13/04 - Tolhuistuin Foto Dorian Electra te Dorian Electra - 13/04 - Tolhuistuin Foto Dorian Electra te Dorian Electra - 13/04 - Tolhuistuin Foto Dorian Electra te Dorian Electra - 13/04 - Tolhuistuin Foto Dorian Electra te Dorian Electra - 13/04 - Tolhuistuin Foto Dorian Electra te Dorian Electra - 13/04 - Tolhuistuin
 
Bekijk alle 8 foto's van Dorian Electra

Gerelateerde festivals