concert: Jasper van 't Hof in Muziekgebouw Eindhoven op ZATERDAG 09 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jasper van 't Hof in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
09 MEI
JASPER VAN 'T HOF Stadsfoyer, 16:00 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Jasper van 't Hof
Toegang 2,50

EXTRA INFORMATIE

De gezaghebbende Buma Boy Edgar Prijs 2018 ging naar Jasper van 't Hof. En terecht: Jasper is een icoon in de nationale en internationale jazz die nimmer aan urgentie verloor. Met zijn akoestisch-electronische BBE trio komt hij nu voor het eerst naar Blue Note ClubSessions. Samen met Stefan Lievestro (bas) en Jamie Peet (drums) slaat hij in dit trio een brug van heden naar verleden want de toegevoegde soundbanks en computer effects vormen een herbeleving van de legendarische sound van eind 60/begin 70-tiger jaren.

Voor en na het optreden draaien de JazzJunkies. De deuren gaan om 16:00u open. De live show start om 17:00u. Tijdens dit concert zijn een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kom op tijd als u een zitplaats wilt bemachtigen.