concert: Clock Opera in Rotown op DONDERDAG 26 MEI 2022

  • Clock Opera
    London Calling 2012 #1
    © Gertjan van der Loo
DO.
26 MEI
CLOCK OPERA 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma Clock Opera
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Clock Opera in Rotown
Tickets Clock Opera:
do 26 mei
Rotown, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Clock Opera werd in zijn prille jaren vaak vergeleken met bands als The National en Elbow, maar sinds die relatief duistere doorbraakplaat Venn weten we intussen dat deze Londenaren van een heel ander hout gesneden zijn. Clock Opera is namelijk zo'n band die niet bang is om de klok terug te draaien en steeds nieuwe invalshoeken te bedenken van hoe een goede popplaat precies kan ontstaan.

Op nieuwste single Be Somebody Else - tevens de titel van het komende album - klinkt Clock Opera fragmentarischer dan ooit: snerpende synths en een vlotte cadans die erg aan Radiohead, Wild Beasts of The Flaming Lips doet denken. Dat fragmentarische is niet overigens zomaar: de groep is gefascineerd door de vreemde verhoudingen tussen hoe wij ons in het echte leven gedragen en in de digitale wereld.

Tegenwoordig opereert Clock Opera een trio na het vertrek van originele gitarist Andrew West, wat ongetwijfeld ook voor meer spanning, expressiveit en sensatie gaat zorgen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Rotown in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Clock Opera in Rotown plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Clock Opera

Foto Clock Opera te London Calling 2012 #1 Foto Clock Opera te London Calling 2012 #1 Foto Clock Opera te London Calling 2012 #1 Foto Clock Opera te London Calling 2012 #1
 
Bekijk alle 4 foto's van Clock Opera

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws