concert: Calling Occupants: Eyes Of Albion (UK) + Unkh in Willem Twee poppodium op ZONDAG 22 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Calling Occupants: Eyes Of Albion (UK) + Unkh in Willem Twee poppodium) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
22 MRT
CALLING OCCUPANTS: EYES OF ALBION (UK) + UNKH Kleine zaal, 15:00 uur Willem Twee poppodium, 's-Hertogenbosch
2020
Hoofdprogramma Eyes of Albion
Voorprogramma Unkh

EXTRA INFORMATIE

Als je de muziek van Eyes Of Albion moet omschrijven dan is dat prog/psychedelisch bluesy hardrock met een beetje Indian klanken, een modaal gitaar- en baswerken en bij gelegenheden een vleugje folkrock. Versterk het met een ritmesectie die werkt vanaf de allereerste beat, bas en gitaar die op melodieuze wijze de ongelooflijk krachtige zang complimenteert en je hebt een ruw idee van wat Eyes of Albion doet en is.

suport: Unkh