concert: De Kraaien in Hedon op ZATERDAG 15 MEI 2021

  • De Kraaien
    LIFE I LIVE Festival 2013
    © Erik Knevelbaard
  • De Kraaien
    Dijkpop 2012
ZA.
15 MEI
DE KRAAIEN Kleine zaal, 20:00 uur Hedon, Zwolle
2021
Hoofdprogramma De Kraaien
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets De Kraaien in Hedon
Tickets De Kraaien:
za 15 mei
Hedon, Zwolle
€ 8,00 - 12,00

EXTRA INFORMATIE

Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee en dit alles met een knipoog. Bernd Gansebev en zijn crew verrassen je wederom met splinternieuwe, keiharde maar uber frisse tracks aankomend seizoen. Harde beats en natuurlijk eigenwijze rauwe Haags teksten behoren tot de vaste ingrediënten van de urban underground formatie maar nu gaan ze net een stapje verder de diepte in. Met de hits ‘Ik vind Je Lekker” en “Pechvogel” zette De Kraaien zich op de kaart . Nu is het tijd om ook een andere kant van De Kraaien te ervaren. Zo wordt het plaatje compleet. Rookbommen, insane visuals, live musici, artist features, strippers of paaldanseressen. Het blijft elke show nog steeds een verassing wat ze meebrengen. Maar één ding is zeker, de unieke show garandeert chaos van een hoog niveau en stilstaan is geen optie. Zet je schrap en laat je meesleuren door het nieuwe geluid van De Kraaien.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Hedon in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De Kraaien in Hedon plaatsvindt.

Foto's van De Kraaien

Foto De Kraaien te Parkpop 2013 Foto De Kraaien te Dijkpop 2012 Foto De Kraaien te LIFE I LIVE Festival 2013 Foto De Kraaien te LIFE I LIVE Festival 2013 Foto De Kraaien te LIFE I LIVE Festival 2013 Foto De Kraaien te Solar Weekend 2013
 
Bekijk alle 26 foto's van De Kraaien

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws