event: Dolly's Dazzling Karaoke in LOLA050 op DONDERDAG 19 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dolly's Dazzling Karaoke in LOLA050) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
19 MRT
DOLLY'S DAZZLING KARAOKE 20:30 uur LOLA050, Groningen
2020

EXTRA INFORMATIE

Hello! Ladies & Gerbils...

Het is tijd voor Dolly's eerste karaoke van het decennium! Verzamel je Frenemies, Boxing Club & Trainspotting Crew. Breng ze naar LOLA voor een leuke avond met cocktails, karaoke en poeslief sarcasme. Zoals altijd gepresenteerd door Groningens eigen zingende diva Dolly Wood!
Als je je extra glamoureus wilt voelen of gewoon niet herkend wilt worden door je buren, pak dan een koud biertje van de bar voordat je zingt en bezoek onze verkleedhoek; waar je een pruik op kunt doen en doen alsof je iemand anders bent! Wil je echt niet zingen? Bestel dan een cocktail en wij zorgen ervoor dat er voldoende ruimte op de voorste rij is voor gooien van panty's.