concert: Teebs in Paradiso op DONDERDAG 19 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Teebs in Paradiso) verplaatst naar donderdag 22 oktober 2020.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
19 MRT
TEEBS Kleine Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Teebs

EXTRA INFORMATIE

Mtendere Mandowa maakt gelaagde, elektronische composities onder de noemer Teebs. De muzikant en beeldend kunstenaar werkt vanuit Los Angeles en maakt onderdeel uit van het creatieve collectief achter het platenlabel Brainfeeder, dat werd opgericht door producer Flying Lotus. Teebs staat in de beat-scene van Californië bekend om zijn relaxte, atmosferische variant van het genre, voor het eerst te horen op zijn debuutalbum ‘Ardour’ uit 2010. Negen jaar later bewijst hij met zijn derde album ‘Annica’ nog evenveel inspiratie te hebben, waaraan ook artiesten als Sudan Archives en Panda Bear hun bijdrage hebben geleverd.