concert: Eefje De Visser in Effenaar

  • Eefje de Visser
    Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg
    © Yannick Putz
  • Eefje de Visser
    Eurosonic Noorderslag 2011
    © Marcel Poelstra
ZA.
24 OKT
EEFJE DE VISSER Grote zaal, 20:15 uur Effenaar, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Eefje de Visser
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Eefje De Visser in Effenaar
Tickets Eefje De Visser:
za 24 okt
Effenaar, Eindhoven
€ 22,50

Tickets op Ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoel geluid. Met haar solotour speelde Eefje de Visser vorig jaar al in Paradiso en clubs en festivals in binnen-en buitenland. Ze liet hier al een meer elektronisch geluid horen, waarmee ze inmiddels ook buiten de land- en taalgrenzen wordt opgepikt. Haar nieuwe single 'Zwarte Zon' is de volgende stap in deze richting, een bitterzoet, broeierig nummer over het afsluiten van een waardevolle periode en het vinden van nieuwe energie en inspiratie.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Effenaar in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Eefje De Visser in Effenaar plaatsvindt.

Foto's van Eefje de Visser

Foto Eefje de Visser te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto Eefje de Visser te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg Foto Eefje de Visser te Grasnapolsky 2016 - Zondag Foto Eefje de Visser te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 14/1 - Fluor
 
Bekijk alle 73 foto's van Eefje de Visser

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws