concert: LIVE: Pene Corrida, in Muziekcafé Helmond op ZATERDAG 04 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (LIVE: Pene Corrida, in Muziekcafé Helmond) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
04 APR
LIVE: PENE CORRIDA, 22:00 uur Muziekcafé Helmond, Helmond
2020
Hoofdprogramma Pene Corrida
Voorprogramma puyn
Toegang VVK € 5,-
Deur € 6,-

EXTRA INFORMATIE

Pene Corrida is bij uitstek dé feestband voor liefhebbers van gitaargeweld. Dit zestal verstaat als geen ander hoe popliedjes om te toveren tot knallende metal songs. Deze bandieten jatten tracks van bijvoorbeeld Adele, Bruno Mars, Miley Cyrus en Abba. Vervolgens worden de songs vertimmerd tot feestelijke headbangers. Satisfaction gegarandeerd!

Het zestal vergaarde veel bekendheid met hun cover en videoclip van Adele (‘Hello’) en Anders Nilsen (‘Salsa Tequila’). Radio 3FM, 538, het Jeugdjournaal (JA!) en vele andere zijn slachtoffer geworden van de Pene Corrida.

Met een nieuwe 2e frontman brengt Pene Corrida in november 2018 een nieuwe EP uit. Hierna zal de band op pad gaan om alle podia, kroegen en festivals in Nederland op hun kop te zetten!

De support deze avond wordt verzorgt door Puyn!
Harde woorden die je vermakelijk laten lachen maar je tevens aan het denken zetten. Combineer dat met modder vette gitaarriffs, een ronkende groovy baslijn en strak drumwerk.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws