concert: LIVE: Sabaton, tribute by Ghost Division + Over the Edge in Muziekcafé Helmond op ZATERDAG 21 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (LIVE: Sabaton, tribute by Ghost Division + Over the Edge in Muziekcafé Helmond) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
21 MRT
LIVE: SABATON, TRIBUTE BY GHOST DIVISION + OVER THE EDGE 22:00 uur Muziekcafé Helmond, Helmond
2020
Hoofdprogramma Ghost Division
Voorprogramma Over The Edge
Toegang € 5,-

EXTRA INFORMATIE

Ghost Division - Tribute to Sabaton is in 2009 opgericht door 6 mannen die Zweedse metal door hun aderen hebben vloeien. Bij deze band staat Sabaton centraal, zelfs de naam is bedacht door de bassist van Sabaton zelf!
In camouflage-pakken zal deze avond een mooi eerbetoon worden aan het origineel.

Metal uit Zweden staat hoog aangeschreven en Sabaton is er een toonaangevend voorbeeld van. Sabaton is opgericht in 1999 en bijna al hun powermetal songs gaan over oorlog.

Over the Edge is een Zeeuwse metalband die deze avond een setje metalcovers laat horen met enige dominantie voor Metallica.