concert: ESNS in LOLA met / Hickeys / Teepee / Tús Nua/Genuine Jacks in LOLA050

VR.
17 JAN
ESNS IN LOLA MET / HICKEYS / TEEPEE / TÚS NUA/GENUINE JACKS 20:00 uur LOLA050, Groningen
2020

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 17 januari 2020.
Dat is 9 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets ESNS in LOLA met / Hickeys / Teepee / Tús Nua/Genuine Jacks in LOLA050
DEZE ESNS in LOLA met / Hickeys / Teepee / Tús Nua/Genuine Jacks TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 17 jan
LOLA050, Groningen

EXTRA INFORMATIE

De mix van Hickeys van jaren 90 post-punk en lo-fi heeft geleid tot een bepaalde stijl die ze glitterpunk noemen. Diep vervormde of uitdagend koude gitaren, harde baslijnen en furieuze beats is wat hun eerste EP Diamond Munch biedt.
Dreampop/indie folkband Teepee kwam in 2015 uit de Tsjechische onafhankelijke muziekscene met de betoverende samenwerking tussen zanger-akoestische gitarist Miroslav Patočka en zanger-elektrische gitarist Tereza Lavičková. Tús Nua zijn Jordi Ilić en Jelena Božić plus een post-rock en lawaaierige shoegaze-band uit Zagreb. Hun eerste album Horizons, werd uitgeroepen tot het beste Kroatische undergroundalbum, met het nummer ‘Fight!’ Op KEXP als het nummer van de dag.
Genuine Jacks combineert de drive van Nirvana met echo's van de beste proto-punk uit de jaren 60 en 70. Het Slowaakse viertal laat zien dat je de jaren 90 niet hoeft te ervaren, om het beter te spelen dan 99% van de Burger Records-bands.

FOTO'S VAN Teepee, Tús Nua

Foto Teepee te Nouvelle Prague 2018 Foto Teepee te Nouvelle Prague 2018 Foto Teepee te Nouvelle Prague 2018 Foto Teepee te Nouvelle Prague 2018 Foto Teepee te Nouvelle Prague 2018
 
Bekijk alle 5 foto's van Teepee

GERELATEERDE FESTIVALS