concert: ESNS in LOLA met Junior Brother / Melenas / The Devils Trade / Yawners in LOLA050

DO.
16 JAN
ESNS IN LOLA MET JUNIOR BROTHER / MELENAS / THE DEVILS TRADE / YAWNERS 20:00 uur LOLA050, Groningen
2020

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 16 januari 2020.
Dat is 10 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets ESNS in LOLA met Junior Brother / Melenas / The Devils Trade / Yawners in LOLA050
DEZE ESNS in LOLA met Junior Brother / Melenas / The Devils Trade / Yawners TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 16 jan
LOLA050, Groningen

EXTRA INFORMATIE

Melenas is een vrouwelijke garagepopgroep uit Spanje, wiens debuutalbum ervoor zorgt dat fans van The Feelies en klassieke C86 janglepopgroepen vallen voor hun glinsterende gitaren, zoete melodieën en krachtige ritmes.
Dávid Makó, de Hongaarse singer-songwriter brengt traditionele en hartverscheurende Transylvanische folk, blues en dark folk, samen met zijn roots als een doom / stoner.
Junior Brother is een experimentele folkzanger uit Kerry, Ierland, die soms humoristische en soms bedwelmende muziek fel persoonlijke en originele muziek van een betoverende performer, een unieke en opvallende stem en een griezelig vermogen om een krachtige verhaallijn door zijn liedjes te voeren.
Yawners is de in Madrid gevestigde band van gitarist en songwriter Elena Nieto samen met Martín Muñoz op drums. Op de debuut-LP van de band, onderzoekt Nieto de pop-kant van het energieke jaren 90-geluid, brengt zij klassieke bands zoals Weezer, Pavement, The Breeders opnieuw tot leven.

FOTO'S VAN Melenas, The Devils Trade, Yawners

Foto Melenas te Eurosonic Noorderslag 2020 - donderdag Foto Melenas te Eurosonic Noorderslag 2020 - donderdag Foto Melenas te Eurosonic Noorderslag 2020 - donderdag Foto Melenas te Eurosonic Noorderslag 2020 - donderdag Foto Yawners te Eurosonic Noorderslag 2020 - donderdag Foto Yawners te Eurosonic Noorderslag 2020 - donderdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Melenas
Bekijk alle 3 foto's van Yawners

GERELATEERDE CONCERTEN