concert: Geerten van de Wetering / Matthijs Koene in Koepelkerk op ZONDAG 22 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Geerten van de Wetering / Matthijs Koene in Koepelkerk) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
22 MRT
GEERTEN VAN DE WETERING / MATTHIJS KOENE 16:00 uur Koepelkerk, Amsterdam
2020
Toegang € 11,50 voorverkoop
€ 12,50 aan de zaal
Kinderen tot 5 jaar gratis

EXTRA INFORMATIE

Eigentijds programma met muziek van Arvo Pärt, Daan Manneke, Kate Moore, Roderik de Man, en Calliope Tsoupaki (wereldpremière!)
Internationaal toonaangevend panfluitist Matthijs Koene en winnaar van het Internationaal Improvisatieconcours Haarlem Geerten van de Wetering bundelen hun krachten in dit bijzondere concert, waarin eigentijdse Nederlandse muziek een centrale rol speelt. Drie generaties componisten van Nederlandse bodem zorgen voor een spannend en wervelend programma waarin de bijzondere combinatie panfluit en orgel prachtig tot zijn recht komt. Er is een wereldpremière voor panfluit-solo van de in Nederland werkzame Griekse componiste Calliope Tsoupaki, en het geliefde Spiegel im Spiegel van Arvo Pärt zorgt voor een bekende noot.