concert: We Can Be Heroes in Ahoy (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Kris Kross Amsterdam
    538 Koningsdag 2018
    © Eva Ruiten
  • Anouk
    Bospop 2011
    © Erik Luyten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (We Can Be Heroes in Ahoy) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/09/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
29 MEI
WE CAN BE HEROES 20:00 uur Ahoy, Rotterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

Bekende Nederlandse artiesten, waaronder Anouk, Kris Kross Amsterdam, Roel van Velzen en Wulf, nemen talentvolle straatmuzikanten onder hun hoede. Zij bewijzen deze avond dat íedereen een held kan zijn en een ander een helpende hand kan bieden. Koop vanaf nu jouw tickets of kies, liever nog, voor de speciale Hero Combo Ticket voor twee personen waarbij je jouw eigen helpende hand meeneemt, of iemand die juist een steuntje in de rug nodig heeft. Met de aankoop van jouw tickets steun je het Rode Kruis.

Foto's van Anouk, Humberto Tan, Kris Kross Amsterdam, VanVelzen, Wulf

Foto Anouk te Volvo Ocean Race Festival 2015 Foto Anouk te Anouk - 24/5 - Ziggo Dome Foto Anouk te Anouk - 24/5 - Ziggo Dome Foto Anouk te Bospop 2003 Foto Anouk te Lowlands 2010 Foto Anouk te Dauwpop 2006
 
Bekijk alle 115 foto's van Anouk
Bekijk alle 14 foto's van Kris Kross Amsterdam
Bekijk alle 102 foto's van VanVelzen
Bekijk alle 46 foto's van Wulf

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws