concert: We Can Be Heroes in Ahoy op VRIJDAG 29 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Anouk
    Rock Werchter 2011
    © Bart Heemskerk
  • Wulf
    Bierpop 2018


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (We Can Be Heroes in Ahoy) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
29 MEI
WE CAN BE HEROES 20:00 uur Ahoy, Rotterdam
2020

EXTRA INFORMATIE

Bekende Nederlandse artiesten, waaronder Anouk, Kris Kross Amsterdam, Roel van Velzen en Wulf, nemen talentvolle straatmuzikanten onder hun hoede. Zij bewijzen deze avond dat íedereen een held kan zijn en een ander een helpende hand kan bieden. Koop vanaf nu jouw tickets of kies, liever nog, voor de speciale Hero Combo Ticket voor twee personen waarbij je jouw eigen helpende hand meeneemt, of iemand die juist een steuntje in de rug nodig heeft. Met de aankoop van jouw tickets steun je het Rode Kruis.

Foto's van Anouk, Humberto Tan, Kris Kross Amsterdam, VanVelzen, Wulf

Foto Anouk te Concert at Sea 2011 Foto Anouk te Appelpop 2015 - Vrijdag Foto Anouk te Lowlands 2001 Foto Anouk te Anouk - 11/06 - Malieveld Foto Anouk te Volvo Ocean Race Festival 2015 Foto Anouk te Vrienden van Amstel Live! 2015
 
Bekijk alle 159 foto's van Anouk
Bekijk alle 30 foto's van Kris Kross Amsterdam
Bekijk alle 103 foto's van VanVelzen
Bekijk alle 55 foto's van Wulf

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws