concert: Drunken Dolly - St. Patrick's Day Extravaganza in Rotown op VRIJDAG 18 MAART 2022

  • Drunken Dolly
    Baroeg Open Air 2017
    © Anja de Bruijn
VR.
18 MRT
DRUNKEN DOLLY - ST. PATRICK'S DAY EXTRAVAGANZA 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2022

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 18 maart 2022.
Dat is 742 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Drunken Dolly - St. Patrick's Day Extravaganza in Rotown
DEZE Drunken Dolly - St. Patrick's Day Extravaganza TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 18 mrt
Rotown, Rotterdam
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

Je kunt de klok vanaf hedendag erop gelijk zetten: wanneer St. Patrick’s Day aanbreekt speelt Drunken Dolly traditiegetrouw in Rotown! Omdat het vorig jaar zo’n legendarische aangelegenheid bleek geven wij de band het groene licht om het nog net iets dikker en gestoorder over te doen. Een ware Extravaganza met hoofdletter E, met speciale gastoptredens, DJs en (natuurlijk!) een straffe voorraad Guinness voor het Drunken Dolly Drinking Team.

‘Opzwepend’ is een understatement wat betreft de knotsgekke, met banjo en mandoline aangedreven celtic-punk van Drunken Dolly. In 2015 waren ze bij uitstek dé feestband van het Popronde festival, met shows waar kolkende polonaises spontaan ontstonden. Internationaal gaan de Dollys inmiddels prima mee, de band heeft gespeeld met Flogging Molly en Dropkick Murphys, twee van de absolute totempalen als het gaat om feestelijke punkrock.

Foto's van Drunken Dolly, Drunken Dolly's

Foto Drunken Dolly te Baroeg Open Air 2017 Foto Drunken Dolly te Baroeg Open Air 2017 Foto Drunken Dolly te Baroeg Open Air 2017 Foto Drunken Dolly te Baroeg Open Air 2017
 
Bekijk alle 4 foto's van Drunken Dolly