concert: Drunken Dolly - St. Patrick's Day Extravaganza in Rotown op VRIJDAG 18 MAART 2022

VR.
18 MRT
DRUNKEN DOLLY - ST. PATRICK'S DAY EXTRAVAGANZA 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2022
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Drunken Dolly - St. Patrick's Day Extravaganza in Rotown
Tickets Drunken Dolly - St. Patrick's Day Extravaganza:
vr 18 mrt
Rotown, Rotterdam
€ 12,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Je kunt de klok vanaf hedendag erop gelijk zetten: wanneer St. Patrick’s Day aanbreekt speelt Drunken Dolly traditiegetrouw in Rotown! Omdat het vorig jaar zo’n legendarische aangelegenheid bleek geven wij de band het groene licht om het nog net iets dikker en gestoorder over te doen. Een ware Extravaganza met hoofdletter E, met speciale gastoptredens, DJs en (natuurlijk!) een straffe voorraad Guinness voor het Drunken Dolly Drinking Team.

‘Opzwepend’ is een understatement wat betreft de knotsgekke, met banjo en mandoline aangedreven celtic-punk van Drunken Dolly. In 2015 waren ze bij uitstek dé feestband van het Popronde festival, met shows waar kolkende polonaises spontaan ontstonden. Internationaal gaan de Dollys inmiddels prima mee, de band heeft gespeeld met Flogging Molly en Dropkick Murphys, twee van de absolute totempalen als het gaat om feestelijke punkrock.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Drunken Dolly - St. Patrick's Day Extravaganza in Rotown plaatsvindt.

Foto's van Drunken Dolly, Drunken Dolly's

Foto Drunken Dolly te Baroeg Open Air 2017 Foto Drunken Dolly te Baroeg Open Air 2017 Foto Drunken Dolly te Baroeg Open Air 2017 Foto Drunken Dolly te Baroeg Open Air 2017
 
Bekijk alle 4 foto's van Drunken Dolly