concert: King of the World in Hedon op DONDERDAG 25 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • King of the World
    Ribs & Blues 2014
    © René Obdeijn
  • King of the World
    Ribs & Blues 2014
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (King of the World in Hedon) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
25 FEB
KING OF THE WORLD Kleine zaal, 20:00 uur Hedon, Zwolle
2021
Hoofdprogramma King of the World

EXTRA INFORMATIE

King of the World bouwde in de afgelopen 7 jaar een dijk van een reputatie op met de albums “Can’t Go Home” (2013), “KOTW” (2014), “Live at Paradiso” (2015) en Cincinnati (2016). Alle vier albums vielen louter lovende reviews ten deel, zowel in de binnen- als buitenlandse muziekpers. Ook de live-reputatie, die de band heeft opgebouwd middels optredens op onder meer festivals als North Sea Jazz Festival, Ribs ’n Blues, R & B Night Groningen en Bluesrock Tegelen, heeft aan het succes bijgedragen. Daarnaast wordt de groep geboekt in Nederpoptempels als Paradiso, De Boerderij, en vele andere.

In hun vijfde CD “Connected” wordt in de King of the World traditie weer veel meerstemmige zang en invloeden uit de blues, rock en New Orléans. Een heel pure productie die een zeer volwassen en gretige band laat horen.

Foto's van King of the World

Foto King of the World te Sean Webster's Blues All-Nighter 2024 Foto King of the World te Cityrock Leeuwarden 2017 Foto King of the World te Cityrock Leeuwarden 2017 Foto King of the World te Sean Webster's Blues All-Nighter 2024 Foto King of the World te Cityrock Leeuwarden 2017 Foto King of the World te Sean Webster's Blues All-Nighter 2024
 
Bekijk alle 14 foto's van King of the World

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws