concert: The Trees & The Wild in Vera op WOENSDAG 20 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Trees & The Wild in Vera) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
20 MEI
THE TREES & THE WILD Mainstage, 21:30 uur Vera, Groningen
2020
Hoofdprogramma The Trees & The Wild

EXTRA INFORMATIE

De meeslepende, dromerige postrock van The Trees & The Wild uit Indonesië is niet van deze wereld. De roots van de band ligt voornamelijk in folk, maar ze hebben een sound weten te smeden waarin invloeden van experimentele noise, ambient, post-rock en electronica zorgen voor een volledig uniek geheel.

Zoals de bandnaam al doet vermoeden, is er een duidelijke link tussen hun sound en de natuur. In de complexe, gelaagde texturen voel je deze connectie meteen en de band weet je elke keer mee te nemen in een muzikale dagdroom.