concert: De Kift / Pip Blom in Paradiso (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • De Kift
    De Kift - 15/4 - Tivoli
    © Gertjan van der Loo
  • Pip Blom
    Grasnapolsky 2017 - Zaterdag
    © Arend Jan Hermsen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (De Kift / Pip Blom in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid heeft alle concerten in de periode 12/03/2020 tot 01/06/2020 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
18 APR
DE KIFT / PIP BLOM Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma De Kift Pip Blom

EXTRA INFORMATIE

In 2019 ging De Kift nog op uitgebreide tournee ter ere van hun 30-jarig bestaan, in 2020 viert de band de release van het twaalfde album met een bijzonder concert in Paradiso. Het belooft een plaat met energieke, dansbare muziek te worden, waarvoor de veelkoppige groep voor het eerst verschillende artiesten vraagt om mee te schrijven. Hoe dat precies gaat klinken en eruit gaat zien is nog onbekend, maar dat wordt te zijner tijd allemaal onthuld.

Sinds de oprichting in 1988 maakt de formatie een energieke mengvorm van pop-, fanfare-, jazz-, en volksmuziek. Kenmerkend zijn de teksten, die afkomstig zijn uit de wereldliteratuur en naar het Nederlands zijn vertaald en bewerkt. De Kift bracht tot nu toe elf studioalbums uit, werkte mee aan verschillende theater-, film- en samenwerkingsprojecten en schreef daarnaast muziek voor film en televisie.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van De Kift, Pip Blom

Foto De Kift te De Kift - 15/4 - Tivoli Foto De Kift te De Kift - 22/02 - 013 Foto De Kift te De Kift - 15/4 - Tivoli Foto De Kift te De Kift - 15/4 - Tivoli Foto De Kift te De Kift - 15/4 - Tivoli Foto De Kift te De Kift - 22/02 - 013
 
Bekijk alle 36 foto's van De Kift
Bekijk alle 54 foto's van Pip Blom

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan