concert: Niklas Paschburg in Paard

WO.
21 OKT
NIKLAS PASCHBURG Kleine Zaal, 20:30 uur Paard, Den Haag
2020
Hoofdprogramma Niklas Paschburg
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Niklas Paschburg in Paard
Tickets Niklas Paschburg:
wo 21 okt
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Pianist/componist Niklas Paschburg weeft melodieën, betoverende geluiden en een filmische setting tot een sound die zich verhoudt tussen neoklassiek, elektronica en ambient. Hij componeerde zijn album ‘Oceanic’ in een geïmproviseerde studio met uitzicht op de Oostzee, met als resultaat prachtige neoklassieke stukken waar liefhebbers van Nils Frahm en Daniel Wohl smoorverliefd op zullen raken. Woensdag 25 maart 2020 zie je deze veelbelovende artiest in PAARD.

Niklas Paschburg is in 1994 geboren in Hamburg. Hij is opgegroeid in een klein dorpje in de buurt van Neurenberg en heeft inmiddels zijn thuisbasis gevonden in ondersteunde WhoMadeWho tijdens hun Europa-tour en deelde het podium al met The Orb, Blonde Redhead, Vancouver Sleep Clinic, Julia Holter en Baths. Na zijn eerste EP ‘Tuur mang Welten‘, bracht hij in februari 2018 debuutalbum ‘Oceanic‘ uit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paard in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Niklas Paschburg in Paard plaatsvindt.

Gerelateerde concerten