concert: Lila Iké / Protoje & The Indiggnation in Doornroosje

ZO.
20 SEP
LILA IKÉ / PROTOJE & THE INDIGGNATION Paarse Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Lila Iké / Protoje & The Indiggnation in Doornroosje
Tickets Lila Iké / Protoje & The Indiggnation:
zo 20 sep
Doornroosje, Nijmegen
€ 27,50

EXTRA INFORMATIE

Protoje is dé meest toonaangevende reggae-artiest van zijn generatie en één van de grootste Jamaicaanse sterren van dit moment. Zijn uitzonderlijk gevoel voor ritme komt naar voren wanneer hij de stijlen roots, reggae, dub en pop totaal transformeert. De teksten zijn sociaal bewogen en politiek geëngageerd. Eigenlijk gaat Protoje verder waar Bob Marley noodgedwongen moest stoppen. Door de hit ‘Who Knows’ met Chronnix is zijn populariteit enorm gestegen. Zijn vierde album ‘A Matter of Time’ verscheen afgelopen jaar met o.a. de single ‘No Guarantee’.

Rijzende ster Lila Iké opent. Dankzij haar zangtalent en ‘natural cool’ werd Lila Iké ontdekt en nam zij nummers op met Protoje, Royal Blu en Koro Fyah. Laverend tussen roots, reggae, R&B en lovers rock en met singles Gotti Gotti en Biggest Fan is ze de veelbelovendste vrouwelijke reggaester van dit moment.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lila Iké / Protoje & The Indiggnation in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Protoje & The Indiggnation

Foto Protoje & The Indiggnation te Lowlands 2018 - zondag Foto Protoje & The Indiggnation te Lowlands 2018 - zondag Foto Protoje & The Indiggnation te Lowlands 2018 - zondag Foto Protoje & The Indiggnation te Lowlands 2018 - zondag
 
Bekijk alle 4 foto's van Protoje & The Indiggnation

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws